A hét fasz(a) arca

Ebben az új rovatunkban olyan emberek életében szeretnénk turkálni, akik valamilyen okból kifolyólag vagy kiverték a respektométert, vagy óriási utálatra tettek szert a Mocskos Hudini szerkesztőgárdájának soraiban. Ki mást is választhattunk volna elsőnek a héten, mint Bakács Tibor Settenkedőt, akinek legutóbbi, bulvársajtóban történő szereplésével sikerült elnyernie maximális tiszteletünket. Ha valaki esetleg még nem értesült volna az év bulvárhíréről (kötve hiszem, hogy létezik ilyen magyar állampolgár), akkor nagy vonalakban felvázoljuk miről is van szó:

Az újságíró/kritikus Bakács Tibor Settenkedő (51) szemtanúk állítása szerint zárás előtt, este fél tíz tájékán settenkedett be a Tesco áruházlánc Budakeszin található üzletébe, majd a helyszín alapos felmérése után egy rúd szalámi eltulajdonításával próbálkozott. Terve azonban meghíusult, hiszen a biztonság éber őrei (és a lopásgátló kapu) távozás előtt megakadályozták annak végrehajtásában, így a hátsó irodában kötött ki, lopás alapos gyanújával. Tettét a Megasztár egykori zsűritagjaként is brillírozó Settenkedő beismerte, és a henger alakú húsipari termék eltulajdonítására irányuló próbát mindössze annyival magyarázta a sajtó munkatársainak: "Éhes voltam, és nem volt pénzem kajára. Nem vagyok egy gyakorlott tolvaj, ezért amikor mentem kifelé, lebuktam, mert besípolt a rendszer." A téma mára elcsépeltnek tűnhet, hiszen szerencsétlen Bakácson napokig röhögött az egész ország, ám az esetet közelebbről megvizsgálva rájöhetünk, hogy a helyzet korántsem ilyen egyszerű, hiszen kérdések megválaszolatlan halmazát hagyja maga után. Példának okáért: Milyen típusú szalámit próbált eltulajdonítani a cudar anyagi háttérrel bíró kritikus (klasszikus téli, esetleg paprikás)? Megengedi-e egyáltalán Bakács Tibor vallása, hogy szalámit fogyasszon? Fogyasztott-e alkoholt, vagy bármilyen más tudatmódosító szert a cselekedet végrehajtása előtt? Nem csak egy okos trükk-e az egész eset a bulvársajtóba történő, anyagilag jövedelmező bekerülés érdekében? Súlyosbító körülménynek számít a Blikk.hu mai dátummal közölt, "Bakács hazudott!" címet viselő cikke, melyben fény derül arra, hogy az újságíró/kritikus/Megasztár zsűritag Settenkedő valótlan állítással próbálta magát kihúzni a lopás vétkéért járó felelősségvállalás alól, és a hosszúkás, sertéshúsból készült ételt valójában csak a hecc kedvéért, mondhatni kéjből tulajdonította el. Akárhogy is történt az eset, egy valamit már biztosan elért az 51 éves publicista, mégpedig kivívta a Mocskos Hudini szerkesztőgárdájának maximális elismerését, bekerülve ezzel az "A hét fasz(a) arca" című rovatba, helyet bérelve magának a halhatatlanság csarnokában.

Ön szerint milyen célból volt szüksége Bakács Tibor Settenkedőnek az eltulajdonított húsipari termékre?
Éhes volt
Saját, esetleg más személy ánuszának tágításának okából
A bulvársajtóba történő, jövedelmező bekerülés céljából
A Mocskos hudinire történő, kevésbé jövedelmező felekrülés céljából
Mert egy fasza arc!
Fejbeverni a Friderikuszt

Szavazás állása

 

Végezetül ezzel a kis dalocskával szeretnénk Bakács művészúrnak kitartást, és a továbbiakban sok sikert kívánni! Tibi! Mi veled vagyunk!

bulvar_bendeguz 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://mocskoshudini.blog.hu/api/trackback/id/tr992651432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kurvaszatokat 2018.02.08. 08:44:07

Basszam szájba anyád, a szavazás egy fos vírusos oldalra vezet te fostartály!
süti beállítások módosítása